Информации

    Ние производуваме голем број на квалификувани производи кои ги исполнуваат критериумите за да се квалификуваат за вашата климатска зона, истотака ефикасноста и перформансите се важни! ДМ Декор професионал се наоѓа во Штип. Ние сме доволно блиску за да бидеме вашиот сосед! За дополнителни информации слободно барајте не на телефоните 078-327-938, 078-327-939, 077-848-923 или 032-609-786 како и на нашите е-маил адреси info.dmdekor@gmail.com или kontakt@dmdekor.com.mk